Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MELODI: "SOLIDARITY" med ANGELIC UPSTARTS


LOJAL

det förbund som Du har ingått

det står fast

trots all svaghet som kan läggas mig till last

och Din trofasthet är alltid

sköld och skärm

Bibeln talar om Din nåd från pärm till pärm

 

 

ge mig nåd, ge mig kraft, ge mig ljus

ge mig vägledning på vägen till Ditt hus

Du är med mig varje dag och varje stund

jag vill bygga livet på Din fasta grund

 

 

Din mirakelkraft är

likadan som då

när man såg Dig uti

löfteslandet gå

sen jag kom till tro på vad Du gjort för mig

har det nya liv jag fått bestått av Dig

 

 

jag har syskon över hela

denna jord

vissa vågar livet för att

så Ditt Ord

Gud, jag ber att Du välsignar

dem med kraft

större smörjelse än någon nånsin haft

 

 

 

ge dem nåd, ge dem kraft, ge dem stöd

bistå dem i deras kamp på liv och död

alla har det inte lika bra som vi

men jag vet Du tar de svagastes parti

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   11/11 2015

 

Och här kan du lyssna på originalversionen, som handlar om Polen...

https://www.youtube.com/watch?v=owrVQebWCtc

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-11 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP