Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄGENS OCH VINDENS MAN

 

med himlen i hjärtat

och med floden mitt blod

jag mottog en gåva

större än jag då förstod

med vägen framför mig

och med vinden i min rygg

bröt ljuset igenom

och i hoppet blev jag trygg

 

 

 

jag fortsatte skriva

och det har jag gjort sen dess

i seger och glädje

och när jag har känt mig less

det pund jag förvaltar

är ett privilegium

och allt har gjorts möjligt

genom evangelium

 

 

 

i tider av vanmakt

har jag sett Guds härlighet

Hans närvaro ter sig

både kännbar och konkret

det andra betraktar

som abstrakt och som diffust

såg jag i mitt mörker

och med ens så blev det ljust

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/6 2015

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2015-11-13 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP