Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagskväll.

Som bomull
lägger sig fredagskvällen.
Mitt hjärta
fylls av lugn och lycka.
Över allt
över nuet.
Rofyllt
faller snön.
Så skön
känna stunden.
Kaffet doftar gott
värmer.
Stilla stilla
som en omfamning.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-13 21:18



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin stund målar du upp med dina ord!
2015-12-17

  Ninananonia VIP
Tycker om :).
2015-11-18

    Dan Myrbeck
Härlig stämning...

Men så ca kl 22:00...
2015-11-16

  Anya VIP
Fin stund målas upp.
2015-11-14

  ResenärGenomLivet
Skönt med den sortens fredagsmys...
2015-11-14

    ej medlem längre
Dina ord förmedlar stilla lycka och lugn.
2015-11-14

    ej medlem längre
Skön känsla i dina fina rader..
2015-11-14

    ej medlem längre
Läser 'Som bomull.. som tar mig med mjukt när jag läser vidare, doftar kaffe ja,
2015-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Fredagsmys, lugn och harmoni!
2015-11-14

  ULJO
Vilken njubar fredagskväll detta verkar vara
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP