Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mao undrade vid ett tillfälle, apropå personkulten i Kina, om man ville göra honom till en dörrgud.


SJÄLV VAR JAG BARA SJU

när något övergår i sin motsats

så vet man att man har spårat ur

då ska man omvärdera sin insats

och stämma om fiolen i dur

då ska man göra avbön i DN

och säga: "jag var galen och ung..."

när allting övergick i sin motsats

dyrkade man bort mao tse-tung

 

 

LARZ GUSTAFSSON  14/11 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2015-11-14 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP