Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.adlibris.com/se/bok/varfor-haller-man-pa-och-andra-essaer-9789100126803


VARFÖR HÅLLER MAN PÅ?

jag väntar ut en bister dag
och kan då passa på
att stanna upp inför frågan:
"varför håller man på?"
den fladdrade förbi i dag
och etsade sig fast
en titel på ett bokomslag
en handske och ett kast

jag rider ut det kulna grå
det skymmer på runt tre
att stanna upp inför frågan
vilka svar kan det ge?
passion och sanningslidelse
ett uppdrag jag har fått
att upphöja min Frälsare
i både stort och smått

jag läser bort novemberrusk
och skriver nu som så:
det finns nog bara ett svar på
varför jag håller på
och Han är själva svaret som
står fram i allt det grå
som Ljuset i en dyster tid
där jag nu håller på


LARZ GUSTAFSSON  15/11 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-15 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP