Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är livets vägar så lömska?

Varför är livets vägar så lömska?
Måste det vara så,
en strid på liv och död?

Snart faller det onda åter i glömska.
Döden fick mig inte,
kanske vid nästa skörd.

© Karsten 2004




Fri vers (Fri form) av Karsten
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-16 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karsten
Karsten