Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finito



av skam vågar
jag inte nämna högt
att jag lämnad blev

som ett uppvaknande
Står jag ensam igen

kan inte lita på
någon igen!

pratar inte om att kunna älska..

pratar om att lita på någon
- tilliten är borta
finito helt slut

~~~

Ingen narkoman
Ingen alkoholist
Ingen spel missbrukare
Ingen sex missbrukare (otrogen)

men

lögnare
falsk
nära solochvårare

Jag är död rädd
Orkeslös

hans ögon
dem spelade med lögn
i sin glöd

hur ska jag kunna lita
på någon

läser mina
gamla texter

förstår nu
att jag borde fattat
tidigare




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 297 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-17 08:16



Bookmark and Share


  ULJO
Starkt förmedlat av dig och berörande. Allt gott till dig
2015-11-18

  Amari
Det är lätt att bli både lite blind och döv när man är berusad av kärleken.
Tyvärr får ibland även reko män sig en släng av den beska skeden, efter att man utsatts för lögnaktigt beteende, vilket är mycket tråkigt.
Det är ett brutalt uppvaknande du fått, önskar du hade sluppit!
2015-11-18

  Fem hjärtan VIP
Det gör mig ont att höra.. Kramar om dig varmt!!<3
2015-11-18

  Lars Hedlin
Starka tunga känslor ...kramar om dig varmt och länge <3
2015-11-18

    Dan Myrbeck
Jag tror kärleken kamouflerar
väldigt mycket...
2015-11-17

  Quasimodo
Ett hårt och tungt slag detta, är med dig i tankarna!
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler