Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ RIKTIGT

försöker att gå försiktigt

men trampar igenom iblabd

men viktigast är på riktigt

här mitt i förställningens land

försöken är vetekornet

och kramp i mitt korsfästa kött

så ila min själ, till tornet

för nu är du uttänjd och trött

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/11 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2015-11-17 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP