Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Ingen älskar ett barn som är starkt" (Björn Afzelius)


FÖRSVARSSTÄLLNING

permanent försvarskrig

blir ett svar

världen får det svar som den förtjänar

vilka mödrar skäms för

sina barn?

den som ber om bröd får därmed stenar

blir du irriterad när din son

regnar på den prydliga paraden?

vill du bara springa därifrån

för att dölja sprickan i fasaden?

folks förakt förnärmar starka barn

permanent försvarskrig bygger murar

skyttevärnets skydd är allt man har

under ytan - farorna som lurar

 

LARZ GUSTAFSSON  151118




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2015-11-18 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP