Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lagom är sämst.


VERKLIG REVOLUTION

 

 

behöver inte skökokyrkans

absolution

jag behöver mer av Jesus

revolution

behöver ingen helgondyrkan

avguderi

där finns inte styrkan, bara

ren blasfemi

behöver inte påvestolens

godkännande

bara det som verkar lugn och

avspännande

inga katedraler, ingen

klerikalism

inga ritualer, ingen

död formalism

himlen invaderar där en

dörr står på glänt

till ett sargat hjärta som Gud

redan har känt

tempelrensning vidtar, ut med

all religion!

det är det som är en verklig

revolution

 

LARZ GUSTAFSSON     23/2 2013

 




 



Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2015-11-18 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP