Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ber om nåd

Viskning från marken
vågar du tystna en stund
hon bönar vår jord

Hon ber ödmjukast om nåd
Hon ber stilla om din vård




Bunden vers (Tanka) av Karsten
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-19 13:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra
2015-11-21

  kerstin skriver VIP
den här går rakt in i mitt novemberhjärta
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Karsten
Karsten