Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
IS har tagit över på grund av att USA mördade Saddam Hussein.


HÄRSKA GENOM ATT SÖNDRA

en stabiliserande faktor togs bort
och kaoset tog över ett land inom kort
ruinerna vittnar om vad som har hänt
om viktiga broar som hunnerna bränt

LARZ GUSTAFSSON 151119




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-19 17:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, just det.
Det var Ali Saleh som höll Jemen samman. Se nu hur det gått.

Tack för kommentaren!
2015-11-20

    Sven-Erik Sköld
Det är t.ex. murbruket - det gråa - som håller byggnaden samman. Bra text och idé! S-E
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP