Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SENHÖST - NÄSTAN FÖRVINTER

det bor en gitarrist på jungfrugatan
den mannen är en levande legend
han är betydligt coolare än zlatan
men ej på långa vägar lika känd
han fryser när han småspringer till kiosken
som just har uppdaterat sin pommes frites
det blir en soloplatta nu till påsken
och den ska heta "jag och bombi bitt"


det här är ett preludium till vintern
ett förspel till en mycket värre tid
preludierna bär på vibrationer
precis som varje enskild individ
jag börjar redan räkna ner till våren
det tror jag ni som läst mig har förstått
och alla dessa femtiofyra åren
har trots att vintrar kommit faktiskt gått


LARZ GUSTAFSSON 151120




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-20 14:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Jaa...man tar sig igenom vintern med ögonen fästa på den kommande våren...tycker om dina rim...
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP