Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulet liv levs!

En själ flyr
Ett rop på ångest och smärta
Bara en sekund kände jag mig levande
Men det försvann i ett slag




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-20 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så kärnfullt och skört! Som en tavla. Av ett livsögonblick omgärdat av tomhet..
2016-06-02

  mike irow
det skriar smärta likt kniv som klyver
natten...undan
din själ flyr likt en som går över sina skärvor...
2016-05-15

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-08

  Angel of love
Kort text, men full känslor.
Kram
2016-02-04

  Lars Hedlin
Starkt i beröring..kram <3
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"