Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jungfruslända

Jungfruslända skön
landar mjukt i solblekt hår
smyckar vacker mö

Dödens brud är redo nu
vackert prydd, redo att dö




Bunden vers (Tanka) av Karsten
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-21 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karsten
Karsten