Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARTIN LUUK

martin luuk har för mycket tid

så han skriver en bok om Gud

varför inte om adam ant

eller om arne källerud?

säg, behärskar du ämnet väl

eller är du en teolog

som har dagtingat med sin själ

och som vägt varje ord på våg?

söker du efter sanningen

efter frälsning och själafrid?

eller hade du ont om cash

och en aning för mycket tid?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  151123




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2015-11-23 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP