Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kom du inte?

 

Du såg att jag slickade mitt blod från mina öppna sår.
Mina tårar som frätte på mina kinder.
Varför kom du inte och la din arm om mig?
Tog mig i din famn och vyssade mig lugn?
Varför, kunde du inte skänka mig din trygghet som du gjort så många gånger förut?

Är detta slutet för oss?
Tiden har kanske tömt oss på känslor och empati.

Mitt blod strömmar nu fortare och vi kan inte göra nått för att rädda mitt liv.

 


Jag viskar
Jag älskar dig!

Och mitt liv slocknar tyst.




Fri vers av Angel of love
Läst 477 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-11-24 18:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra text
2016-01-08

  Henning Hson
Håller med Nina H...du målar dina verk.
2016-01-08

  Christer Foghagen VIP
Fin och stark text!
2015-12-09

  Nina.H
Du skriver lika underbart som alltid.. med känslor målar du dina verk..
2015-12-02

  Lars Hedlin
Starka känslor so berör djupt inom..Varmaste kramen till dig <3
2015-11-26

  louisegirl
Berörande och smärtsam <3
Mycket bra skrivet
2015-11-26

  Gisela Nordell
känns igen, fint uttryckt om den förfärlga smärtan när det rämnar
2015-11-25

    ej medlem längre
Så berörande skrivet! Kramar
2015-11-25

    Dan Myrbeck
BerörandeBra berättat.
2015-11-25

  Maria Sundelin VIP
Väldigt känslosam
Kramar
2015-11-25

  Fem hjärtan VIP
Berörs på djupet av din fina text!
2015-11-25

  M M Mannheim VIP
En fantastisk poesi med alla indigrienser som gör den till stor poesi.
2015-11-24

  erkki
Ett sådant nödrop! Hjärtskärande! Väldigt fint skrivet!
2015-11-24

  ResenärGenomLivet
O, så sorgligt...det är så viktigt att vi bryr oss om varandra...alltid...
2015-11-24

    ej medlem längre
Hjärteskärande är dina ord att läsa..
2015-11-24

    ej medlem längre
Dina ord gör ont att läsa.
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love