Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntar hemma.


-Kom till mig !


Bor i en stad.
Räknar med Kul !
Är, - gärna, - glad !
Kontrar Nånns 'Strul'!

Vill ha en man --
å - Lyckan få!
Jag tror vi kan -
tillsammans gå ....! !

Min Hypotes
är att om vi
Tillfälle ges, -
- kommer han in

i det blå rum
där jag, mest, är.
Kärlek, - ej stum,-
oss, båda, när !

En Dag, - jag ser -
att ej mer jag
tramp´ i Klavér --
- då är allt BRA !!

Får man vilja
sitt eget VÄL ?!
Oro stilla, --
- till kropp & Själ!?

Käk vill jag få !
Ock, nervtablett !!!
För jag vill nå --
Nirvana, -- rätt !....





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 442 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-24 21:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ser en framtid från ett år sedan, möta nuet med samma kraft! Du är stark du, som få! Uthållig och stark!
2016-11-24

  Lars Hedlin
kramar om och håller tummar och tår!
2015-11-26

    Dan Myrbeck
Det är du värd - lycka till!
2015-11-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Håller tummarna för din skull! Det finns någon för alla.
2015-11-25

  ResenärGenomLivet
Det är klart man får vilja sitt eget väl...det vore väl konstigt annars...fin text, som en kontaktannons...:-)
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf