Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRANNE MED INSKRIPTIONEN

en del av min historia

finns där

ett ständigt pro memoria

bor där

en väldig massa tid och

energi

och känslomässigt kaos och

fantasi

 

 

och tågvagnen där vi greps

av "snuten"

den finns ju praktiskt taget

runt knuten

mitt hjärta är en märklig

drömfabrik

och över trettiofem års

sång och skrik

 

 

min framtid sammanfattas

av det skrivna

den bygger på det

allaredan givna

jag önskar att du läste

och förstod

din frälsning är betald

med Jesu blod

 

 

som passagerare

på skilda tåg

min avgång blir ej heller

analog

det saknas tillfälle

till dialog

men det var mer än huset

hjärtat såg

 

 

LARZ GUSTAFSSON   151125

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-25 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP