Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.theclash.com/media/article-images/mid/4e75466aa3473b78794c37e6d694efce.jpg


TRIPPEL

där står "sandinista!"

tre vax i ett fodral

högt upp på min lista

ett oundvikligt val

bara själva titeln

är guld och diamant

mästerverket framstår

som MER än intressant

när man väl tar del av

dess underbara spår

detta är min hyllning

till THE fantastic four

 

 

LARZ GUSTAFSSON  151125




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-25 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP