Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN FRÅGA BARA

tala om vad jag har gjort dig
så försonas vi i dag
kanske har du drabbats av mitt sämre jag
vad har hänt med hjärtligheten?
var kom isberget ifrån?
kanske kan vi ta det via telefon?

ovissheten känns bedrövlig
plötsligt var du bara sur
finns det chans att komma in bakom din mur?
e-post funkar inte längre
kanske ska jag skriva brev...?
jag vill veta, varför blev det som det blev?


denna text blir aldrig tonsatt
du får aldrig höra den
men det känns så viktigt att förbli din vän
vi har någonting gemensamt
kanske minns jag mer än du
men det känns så ensligt ensamt här just nu





LARZ GUSTAFSSON  151126




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-26 18:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet om att få sträcka ut handen och att den det gäller vill ta den!
2015-11-26

    Sven-Erik Sköld
En uträckt hand.. fin och hela hemligheten med våra liv: försoning.Tack för den! S-E
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP