Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förförd

Förhäxad av dig
av din röst
av din blick

Förgiftad av dig
av din närhet
av ditt väsen

Förförd av dig
när du vill
säg bara till




Fri vers (Fri form) av Karsten
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-26 23:11



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Distans
kan också
vara kärlek.
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Karsten
Karsten