Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONTURER

konturer som format

min inre värld så

som kommer med skimmer

av sol i det grå

konturer som sprider

ett sällsamt behag

och anblicken gör en

betraktare svag

 

 

en skapelses lockelse

skepnadens glans

en avsaknad av det

som aldrig ens fanns

ett ögonpars vildsinta

vansinnesdans

här skrider konturer

i skön elegans

 

 

LARZ GUSTAFSSON  27/11 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-27 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP