Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JULÅNGEST - haiku

Sovande tomte

i mossbeklädd tallstubbe

mardrömmer om jul

 




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-12-08 17:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA stress period!
2015-12-09

  Magica VIP
Ja, håller med, det är trist det ska vara så...Varför ska man förstora högtider så, varför inte ha det enkelt? Jag begriper inte hysterin med julen. Man kan försöka göra det trevligt med små medel och ta det med en stor nypa salt.
Snygg haiku! :)
2015-12-09

  M.Eta
Även tomtar kan få stressymtom tydligen!
2015-12-08

    Dan Myrbeck
Berörandebra, särskilt mardrömmer!
2015-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Julen ja, det är inte bara glädje!
2015-12-08

    ej medlem längre
Alla älskar inte julen...
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP