Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED KÄRLEK SAGOLIK

 

Morgon stiger rodnande

ur Nattens famn

 

berusad av älskogslek

under blått sammetstäcke

 

dekorerat med månsken

och stjärnor i tusental

 

hon sträcker sina armar

mot Dagens trygghet

 

solen som stryker ömt

över frusen kind

 

med kärlek sagolik




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-12-07 18:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fin dikt! Tycker om! :)
2015-12-09

  Petter Wingren
Fräscht krispigt bildspråk med sol över frusen kind.
2015-12-09

  Valter Örn VIP
Jag dyrkar 1700-talets känslosamhet och finner en romantisk rokokokänsla i din dikt !
2015-12-08

  Heikki Hellman
En vacker lägesbeskrivning med berörande hänvisningar till naturskönhet.
2015-12-08

    ej medlem längre
UNDERBAR ...
2015-12-08

  M.Eta
Vacker kärleksdikt.
2015-12-07

  Rise Little One
Man mår så bra i sinnen med hjälp av din mjuka behagliga ordtavla.
2015-12-07

    ej medlem längre
Så underbart fint..
2015-12-07

    ej medlem längre
Mjukt och sensuellt nynnar din dikt.
2015-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt, Elisabeth!
Läser och njuter av din fina text.
2015-12-07

    Dan Myrbeck
Fin!
2015-12-07

  Päronsplitt
Asch vad underbar text. Nära nära känsla med hjärta mot hjärta och åtrå himmelsvid. Berörande vackra bilder som orden föder. Perfekt när du får in kärlek och åtrå på ett naturlig vis. Tack!!
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP