Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår mitt i vintern

Det fortfarande gröna gräsets yttre kanter fryser
Det glimmar ett fuktigt nät i backarna mellan de höga träden

Det klirrar och knastrar som kristaller under mina skor
Smälter av mina avtryck
Och jag har solen i ryggen som värmer
För mig framåt

Jag vet inte vad som visas efter nästa kulle
Men jag vet att jag är på väg hem




Övriga genrer av Suddad
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-02 10:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Och varje steg är ett steg närmare våren.
Varje resa börjar med ett steg...
2015-12-02

  Tabac VIP
Fin text!
2015-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad