Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersnö

Vita vidder
Intighet
Nejden lockar
Tidlöshet
Ekar
Ropar
Släden spår
Nya vägar
Ödet rår




Bunden vers (Annat versmått) av Mia Popiana
Läst 372 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-12-02 16:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra framfört vännen :)
2015-12-05

    ej medlem längre
en samlad och fokuserad text, bra
2015-12-03

  cilax VIP
fin
2015-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana