Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OPINIONSBILDNING

vem är det som bestämmer

vad som spelat ut sin roll?

det kanske är mogulerna

som menar sig ha koll

vem är det som har överblick

på alla frontavsnitt

ja, vem förutom Gud vet

vad som finns i hjärtat mitt?

 

 

vem sätter alla trender?

vem reglerar våra val?

var finns den grupp domptörer som

styr folkets ideal?

man sätter sig i högsätet

och basunerar ut

att det man vill se mer av

det är allaredan slut

 

 

LARZ GUSTAFSSON  2/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-02 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP