Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir man glad av Nyheterna och Tv program, som idag


Det blir kriminellt med terrorresor till Syrien

Undrar ibland när vi ska vakna i detta land

eller om vi ska förbli sovande tills allt är försent

Men nu händer något ialla fall något bra...

Resorna till Syriens terrordåd blir kriminella!

London, vår granne i väst, håller också på att vakna till liv!

Bombplan och krig är hemskt men I S är hemskare!

I Paris går man över till elbilar, som hyrs ut, och planterar fler träd i staden 

och bygger fler cykelbanor.Yes!

Modiga kvinnor, som Sapmi sisters,

försvarar Jokkmokks renmarker!P´ån bara gruvexploatören!

Skumma mobiltelefonbolag visas och varnas för!Ja låt oss veta!

Kriminaliteten och människohandeln bland tiggarna

belyses!Skurkar som "hyr" ut platserna där tiggarna sitter.

Berget av skrotbilar som bara växer, visas upp, ja det är bra

Ett studentprojekt att bygga vagnar med dusch av skrot för dem som behöver, ingen kostnad,

bara återvinning, det är också bra.Många bra  nyheter idag.( fast inte skottdramat från USA)

Det ger världen hopp!Alla goda nyheter om mod och engagemang ger hopp.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gisela Nordell
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-03 00:57



Bookmark and Share


  walborg
Härlig läsning. TAck alla grävande journalistmullvardar som håller demokratin vid liv och ger politikerna goda idéer.
2015-12-03

  Larz Gustafsson VIP
IS är svin.
Det man sår får man skörda.

Tiggarna bör också hindras från att komma in i Sverige. Tiggeri bör förbjudas.
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell