Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÅ VET JAG

möter du min blick

med nyfikenhet

då vet jag

fly ett ögonblick

från din angelägenhet

så vet jag

ser du upp ett slag

från bokens bistra blad

ja, då vet jag

om du just i dag

visar mig att du är glad

då vet jag

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2015-12-03 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP