Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UR SYN, UR SINN -tanka

Kallfront med dimma

kyliga ögons blickar

ser bara sig själv

inte människor i nöd

frisserar verkligheten




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-03 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En konstlad atmosfär.
2015-12-13

  Lars Hedlin
Berör inom
2015-12-05

  KattenKin VIP
Jo, inställningen är a och o när man tolkar sin omgivning.
2015-12-05

    Dan Myrbeck
Träffsäkert!
2015-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Perfekt beskrivning av en egoist!
2015-12-03

  M.Eta
Kylig text som berör!
2015-12-03

    ej medlem längre
Själviskhet gör ögonen blinda.
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP