Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en grupp socialfascister. "Fy på dej, sosse..."


DOM ÖVER LEVANDE MAN

dom över levande man

tigande front, som en mur

krampaktigt klamrande kräk

dödsryckningarnas kultur

snurra mot midnatt, min jord

timglasets sand rinner ut

sanningens levande ord

ska triumfera till slut

 

 

LARZ GUSTAFSSON  6/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2015-12-06 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP