Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Censurera det här, om du kan!


ÅSIKTSLÖSA ÄR DÖDA

det finns de som bara flyter med

tycker ingenting om allt

går till arbetsplatsen veckan lång

sänker sedan några malt

alla åsikter är jobbiga

vara avtrubbad är bäst

tänkande är ganska snobbiga

man vill slippa all protest

 

 

de är de åsiktslösa döda

blicken är så kall och slö

bara jobba, inta föda

och en dag så ska man dö

 

 

LARZ GUSTAFSSON  151206

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2015-12-06 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP