Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Få se om du kan censurera det här! det ropas om "fascism", men vilka är de VERKLIGA fascisterna???


LEVE DE STÄNGDA GRÄNSERNA!

jag trivs bäst med stängda gränser

för jag är en realist

den som tror att vi kan öppna dem

är utopisk optimist

jag trivs bäst med stängda gränser

för vårt land är suveränt

det ska inte styras utifrån

för det vore schizofrent

 

 

LARZ GUSTAFSSON  7/12 2015

 

Stoppa massinvandringen!

Folkhem, inte vandrarhem!

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-07 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP