Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLRYGGALAGD TIDSRYMD

jag tillryggalade en tidsrymd

så uppstod ett slags distans

så det som förut var här och nu

var nu någon annanstans

det var inte alls geografiskt

det låg på ett annat plan

ett rent känslomässigt, förmodar jag

på vandringen in mot stan

 

 

LARZ GUSTAFSSON 151209




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2015-12-08 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP