Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flyende uppemot en högre Nivå.


Kreativ Kris


Kommer jag igen ?!

Vill ha friskhet
å hurtigt Mod --
i min kropp & Själ!
Behöver en kraftig dos
skön Inspiration !

Drägel droppar
ur min mun.

Har varit riktigt
på deken, sedan
den hemska månaden
på Psyket. Hjärnan
känns dov å skum;
knäskålarna värker!

Slö å passiv å
Självkänslan har
fått sig en knäck!

Men, nu, är det såhär:--

Jag tänker komma tillbaka !
Med många järn i elden, å
skall framlägga -tusenden-
av nya, pigga dikter. -

Skakar av mig sörjan
från lågvattnet !

Stapplande, raglande -
tar jag mig uppåt backen,
å mekar med glöden.

- - Vill komma igen ....!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 283 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-12-10 16:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Jaa...det är uppåt som gäller...bra inställning...
2015-12-12

  Jimmy B Bergquist
Beslutsamt växer du, vännen
2015-12-12

  louisegirl
Positivt och bra skaldat
2015-12-11

  överlevaren VIP
"å mekar med glöden"
Den här texten slår det gnistor om!
2015-12-10

  Poeten Salvador VIP
Kom igen å utnyttja krisen till nya ideer!
2015-12-10

    Dan Myrbeck
Mycket bra positiva tankar!

Förstår precis din situation.
2015-12-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken styrka din text förmedlar!
2015-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar styrka och beslutsamhet!
2015-12-10

  ULJO
Allt gott till dig vännen
2015-12-10

  Blomma-Stjärna VIP
applåd för en så pigg kämparglöd kan säkert ta död på "sörjan från lågvattnet"!!!
2015-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf