Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEENDET

kylan slår in hur vi än bär oss åt
jag har försummat att säga förlåt
förlorar slaget mot min aggression
känner mig lika låg som min pension
men det där leendet jag faktiskt fick
smälte mitt hjärta på ett ögonblick

tv-programmet jag tittade på
tröstade tllfälligt men nu är jag blå
stirrar mig blind på min svaghet och brist
ja, mer än lovligt jag känner mig trist
visst minns jag leendet, gnistrande rent
men det var då, nu är allting för sent

LARZ GUSTAFSSON 151212




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-12 21:40



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
bra skrivet, försumma att säga förlåt
förlora slaget mot min aggression...och sen leendet
ett leende stannar kvar i minnet
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP