Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVSGNISTA - haiku

Små fåglar i snö

pickar frö för liv ej död

längtar vårsolsglöd




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-13 17:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2015-12-16

  ULJO
En synnerligen bra haiku
2015-12-14

    Dan Myrbeck
Bra skildrat!
2015-12-14

  Rise Little One
Alla varelser på jorden längtar efter vårsolsglöd skulle jag tro...
2015-12-14

    ej medlem längre
Trotsar tiden.
2015-12-14

    ej medlem längre
Längtan tar oss och fåglarna till sol och värme igen.
2015-12-13

  ResenärGenomLivet
Ja, vi måste tänka på de små fåglarna...fint...
2015-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku om att överleva vintern för att få uppleva nästa vår då mat finns i överflöd!
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP