Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYST DET ÄR I HUSET

Finaste barnbarn

med spring i benen

älskar vattenlek och bus

 

slår mjuka armar om min hals

har frågor och undringar

om Jesusbarnet och döden

 

sover nu sött i sängen

drömmer om julens klappar

och tomten i skogen

 

älskade barnbarn

finaste gåvan i livet

att älska och skydda




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 1508 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-20 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du målar underbara ögonblick med dina fina ord här..
2015-12-21

    Dan Myrbeck
Skulle jag vilja uppleva!

/Nollbarnspappa
2015-12-21

  Lars Hedlin
Så fint man känner en stor värme! :)
2015-12-21

    ej medlem längre
Ett hem gjord av kärlek.
2015-12-21

  Heikki Hellman
Skönt, God Jul.
2015-12-21

  M.Eta
Barn och julen hör ihop, underbart att få ha barnbarn. Ett sting i hjärtat när man tänker på barn som får uppleva en jul i spritens helvete!
2015-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek, trygghet och värme!
Tänk om alla ungar hade det så bra.
2015-12-20

    ej medlem längre
Vilken underbart varm och mjuk dikt.
2015-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP