Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden lånad från Google.


TILLBAKA I RÖTT

när jag nu kommer

tillbaka i rött

är det en kraftfull och hård markering

min vildsinta väsning

för att jag blev trött

på denna inrutade parkering

inte som dolls

som ett uppspacklat lik

som herr mclaren fått drapera

mär jag nu kommer

så är jag unik

så är jag mycket, mycket mera!

 

 

image är nonsens

och bara en bluff

nu har jag vuxit ifrån den stilen

världen är stenhård

tiden är tuff

så därför skärper jag profilen

sticker i ögonen

gör jag så klart

för rött är ingen färg för vila

passar det inte

så dunsta med fart

och snacket kan du vackert sila!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/12 2015

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-14 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP