Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED KOMMUNIKÉER

med kommunikéer
som meinhof och baader
försöker jag ge er
i några få rader
funderingar, skisser
och små reflektioner
om ismer och schismer
och revolutioner

tar ut några svängar
och experimenterar
jag analyserar ibland
och funderar
så tänker jag "högt"
ni får del av det hela
som var och en vet är det
mäsnkligt att fela


LARZ GUSTAFSSON  15/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-15 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP