Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litte allmänt.


Tio Trippelrim


Långsmala vägar.
Jäsande degar.
Var dag man knegar.

Jag försvinner ej.
Jag erinrar mig --
själv, det är min grej!

Kom loss ur Smeten!
Se, Hemligheten -
Satan är sketen!

Roa dig gärna, -
- men Friden värna!
Joina din Stjärna !

Tänk, - dina nycker -
i hjärtat rycker,
faktiskt, jag tycker!

En släde i blå
snö i orten Brå, -
far fram, fort som så...

En tjej från Irak
vaskar min kloak,
står i ryggen rak.

En trasig klocka
kan Ingen chocka, -
men, - en död docka!

Inom, ett fint ljus;
Ja, i min kropps hus --
pågår ett ljuvt Rus !

Tillvaron suger.
Somliga ljuger...
Men, Kärlek duger !







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-16 16:32



Bookmark and Share


  louisegirl
Härliga rim och fint flyt
Gillar!
2015-12-18

  ResenärGenomLivet
Kul att läsa dessa rim...
2015-12-17

  överlevaren VIP
Gillar, mycket bra!
2015-12-17

    Dan Myrbeck
Jag gillar dina korta strofer;
rimmen kommer nära
varandra!
2015-12-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Roliga och allvarsamma rim med bra budskap.
2015-12-16

  Lars Hedlin
Gillar :)
2015-12-16

    ej medlem längre
Roliga rim med lite allvar i botten.
2015-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Många fina strofer här, var och en med sitt budskap!
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf