Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan hopp

 

inhägnad sarkofag

 

lemlästad, vemodsljuv

 

fördriver nu minnen

av det obarmhärtiga

 

tiger stilla om det som en gång var

 

den outhärdliga, kväljande

massakern  ger blodsmak

 

fördriv, F Ö R D R I V

 

utplåna konsekvensen

av den jag en gång var

 

stillhet i varandet

orörligt fölåtande,

stagnation

 

gycklare och narrar

flabbar i natten med

breda grin

 

 

inväntar  klarhet

och tuktan

 

 

mäktar inte mer

klagar bittert

i sårig köld

 

vittring

undan kamoflaget

 

ödesmättad

stiljte




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-17 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell