Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka barnbarn.

Nu har jag tankat barnbarn
och fått många pussar.
Skrattat och busat i flera dagar
och myst med dig i min famn.
Lycka är när du spontant
ger mig en stor kram.
Du har blivit så stor och klok
trots att du ännu inte är två.
Du ser på mig med stora fina ögon
och det lyser kärlek mellan oss två.
När jag åkte hem hade jag med mig
vackra skimrande minnen från dig.




Fri vers (Fri form) av Birgersdotter VIP
Läst 4309 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-17 20:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vad mysigt! Hoppas jag får uppleva det en dag.
Kram
Annamaya
2015-12-23

    Dan Myrbeck
Härlig titel & dito text!

Önskar jag kunde uppleva detta.
2015-12-18

    ej medlem längre
Känner din kärleksvärme genom hela texten.
2015-12-18

    ej medlem längre
Du målar underbara känslor med dina fina ord..
2015-12-18

  Lars Hedlin
Härligt :) kram
2015-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek, glädje och gemenskap att spara i minnets arkiv!
2015-12-18

  Rise Little One
Mysiga stunder med barnbarn <3
2015-12-17

  anits VIP
Så fint uttryck tanka barnbarn.........
2015-12-17

  Yrre VIP
Ååå blir varm, Tankat barnbarn, så fint!
2015-12-17

  Ljusletaren
Inte två år än ... tyckte det var nyss du sa att barnbarnet var litet :-)
Fint tankat upp av glädje, minnen plus den goa lukten från ett mjukt barn/ kram
2015-12-17

  ResenärGenomLivet
Härligt uttryck..."tanka barnbarn"...man blir så glad av din text...
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP