Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTAN VÄRKER ONDSINT

 

Mina ögon målar bilder

av sammanflätade händer

kroppar vilande i varandra

 

att minnas när dagen är grå

utan solskenkyssar och lust

ord inte sjunger kärlek

 

längtan värker ondsint

i hjärtats stängda kamrar

för tiden som obarmhärtigt gått

 

ännu ett år bort från oss

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-12-30 17:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra, berörande
2016-01-05

    ej medlem längre
Ja alltid är det något som påminner oss om vad som varit, tur att det finns många ögongoda minnen att se över.
2015-12-31

  M M Mannheim VIP
Och ett kommer in i en enda rad av år i livets resa.
2015-12-30

  Poetblod
Den känns.
2015-12-30

    ej medlem längre
Berörande och smärtsamma ord..
2015-12-30

    ej medlem längre
Längtan kan vara ljuvligt...men också smärtsamt, det visar dina ord här.
2015-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvliga minnen i saknaden!
2015-12-30

  Marianne Räf
Bra! Särskilt de 4 sista raderna.
De är suveräna ! Gott Nytt!
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP