Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad alla kristofobiska idioter som har problem med att vi kristna existerar.


DET KALLAS TRO

 

 

jag vet inte vad vi går till mötes

men Jesus ger mig nåd att tagga ner

vad framtiden än bär i sitt sköte

så känner jag Hans närhet när jag ber

jag har ingen siareförmåga

men känner En som vet allt i detalj

jag kommer till Honom med min plåga

Han strör liljekonvalj på min batalj

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    16/11 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-21 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP