Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vanmakt

Klockan tickar och paniken alldeles runt hörnet

virvlar runt i cirklar, allt som är gjort, allt som är ogjort;

minns vackra stunder och hur det en gång var, hur det är nu och glappet däremellan.

Sorterar ut, sorterar ständigt ut, släpper taget och hoppas jag släpper rätt. Hålla sig upprätt i det som är nu, men famlar. Tillvaron tar strypgrepp och väser, men jag förstår inte orden, bara att nåt är på gång..ser allt genom skeva linser, söker sammanhang och harmoni, men misslyckas.

Vemodet förföljer mig likt en envis skugga. Vanmakt.

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-23 00:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Starka känslor...
2015-12-24

    ej medlem längre
Dina ord förmedlar starkt hur vanmakten kan förlama både kropp och själ.
2015-12-23

  Lars Hedlin
En panik känsla när man läser ..bra och starkt skriftat!
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell