Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God jävla jul

Denna "vintern" har fört med sig:

En bortsprungen katt

En uppsagd sambo

En sjuk farfar

En grupp falska medarbetare

Ett missfall

Ett dödsfall

Och en gravt alkoholiserad mamma.

God jul då för helvete.




Fri vers (Fri form) av Smygande
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-23 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smygande
Smygande