Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söker sinnesfrid.


Kvinnofälla


Förgiftad av Amour!
Han är ej tillgänglig.
Nånnstans i Världen, stor,
han vistas... Tillfällig - -
å kort var hans Sejour!

Men, väckte mitt Begär,
så mitt hjärta vart fast!
Å bli så kallat "kär" -
är - tydligen - min last!
Gillar inte det där !

Har en stark Känsla av
han gillra´ en fälla :
Tog Kärlek, - men ej gav!
Vibbar, - icke snälla ---
i egennyttigt Krav!

Han vill va´ omsvärmad
av arma lilla mig.
Samtidigt avskärmad :
Nått Gensvar får jag EJ!
Känner mig, rätt, fjärmad...

Bitterljuvt å smaka
på iskall Erotik!
Vill ´en av mig skaka -
-- eller gå över lik - -
för å ej försakas-!!!

Så, jag bryter mig ur --
den Fällan, - om jag kan !
Blir enbart less å sur,
å tråkas av en man!
En riktigt svår filur !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-24 00:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra framfört vännen!
2015-12-27

  överlevaren VIP
Ja vilken rävsax, men ta bort bytet och gå ut på jakt istället.
2015-12-24

  Anya VIP
Sista stycket andas styrka! Det känns bra. Man ska inte svärma efter karlar som inte är intresserade...så tänker jag när jag läser.
2015-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf