Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTER TILL DETTA MED JULSTYGGELSEN

sveriges kristna gottar sig i husen
alla förda bakom julgransljusen
lurade av lögnens klipske fader
och hans krimskramsglittrande fasader
hedendomens mischmasch triumferar
när med styggelser man dekorerar

"kristendoms"glasyren toppar kakan
skökans saft besudlar era lakan
juldjävulen glad ses kopulera
tänk att han nationen kan dupera
så att ockultismens traditioner
blir till så bastanta bastioner
att det fåtal som törs protestera
avfärdas som dårhushjon med mera


LARZ GUSTAFSSON   13/12 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-25 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP